Open Universiteit
   About DSpace Software Open Universiteit border=

DSpace at Open Universiteit >
l. Master Thesis >
- School of Psychology >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1820/4150

Title: De Invloed van Consciëntieusheid, Positief en Negatief Affect op Snackgedrag.
Other Titles: The Effect of Conscientiousness, Positive and Negative Affect on Snacking Behaviour.
Authors: Dijk, Liane
Keywords: snackgedrag
positief affect
negatief affect
consciëntieusheid
experience sampling methode
Issue Date: 8-Feb-2012
Publisher: Open Universiteit Nederland
Abstract: Wereldwijd is ongezonde voeding een belangrijke risicofactor voor ziektes en (ernstig) overgewicht. Emoties en persoonlijkheidstrekken blijken in verschillende onderzoeken een rol te spelen bij ongezond eetgedrag. Het doel van deze studie was te onderzoeken of emoties en consciëntieusheid van invloed zijn op het eten van tussendoortjes in een niet-klinische groep. Vrouwen (N=23) in de leeftijd van 24 tot en met 41 jaar namen deel aan het onderzoek.
URI: http://hdl.handle.net/1820/4150
Appears in Collections:- School of Psychology

Files in This Item:

File Description SizeFormat
KLIN_Dijk_L_2011.pdf11.96 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Copyright © 2003 - 2010 Open Universiteit - Feedback